Vesterport Fysioterapi

Behandlingsforløb

Bliv smertefri og stærkere end før din skade med et skræddersyet behandlingsforløb, der kombinerer smertehandling og genoptræning.

Hvis kroppen gør ondt eller er blevet svag efter en skade, så gælder om at søge erfaren, professionel hjælp!

I Vesterport Fysioterapi i Randers har vi et fast koncept, når vi hjælper dig. På den måde er du sikker på at få det optimale behandlingsforløb, og hele tiden være klar over, hvor du befinder dig i forløbet.

Uanset om du har hold i ryggen, en idrætsskade eller følger efter en operation, så gælder det om at komme af med smerterne så hurtigt som muligt.

Vi hjælper dig med manuel behandling af muskler, sener og led ved hjælp af bløddelsbehandling, mobiliseringer og manipulationer samt laser, akupunktur og meget andet.

Genoptræning

Sideløbende med smertebehandlingen er det vigtigt at påbegynde et træningsforløb. Træningsforløbets fokus er, at du kommer tilbage til fuld styrke igen – og gerne stærkere end før skaden!

Træningen kan foregå som individuel træning eller holdtræning med en fysioterapeut, men vi kan også hjælpe med at lave et program, du kan udføre hjemme eller i dit fitnesscenter.

Vores mål er, at du skal være smertefri og stærkere end før din skade, når dit behandlingsforløb afsluttes. Og kan vi inspirere dig til en sundere livsstil generelt, så er det klart en bonus!