Vesterport Fysioterapi

Coaching v. Martin Jensby

Gruppeforløb eller individuelle samtaler til dig, der kæmper med vægttabsudfordringer

Når du er klar til forandring er gruppeforløb eller individuelle samtaler til dig, der kæmper med vægttabsudfordringer. Hos mig tager samtalerne altid afsæt i de forandringsønsker, du har – om du vejer 10 kg eller 100 kg for meget, er ikke det afgørende.

Samtalerne handler om at undersøge, hvad vægttabsproblemet egentligt drejer sig om. Når udfordringerne er blevet synlige, handler det om at løse problemet på den rigtige måde, og ikke mindst med den rigtige timing. Det er altså ikke samtaler om sunde kostplaner og individuelle træningsskemaer, jeg tilbyder – disse faktorer kan dog sagtens have en plads i din forandringsproces.

Jeg ved, at et vægttab er en individuel proces – en proces, der helst skal ende ud med, at du når i mål med drømmen om en sundere og (måske) slankere tilværelse.

Så hvis du tidligere har forsøgt dig med slankekure, uden at fastholde vægttabet, er det måske tid til at prøve noget andet.

Et gruppeforløb eller et individuelt samtaleforløb med en professionel samtalepartner vil måske være hjælpsomt. Det kan være forskellen på, om du når i mål med dine planer, eller du ender med endnu et nederlag.

Gruppen består af 6 sessioner og med plads til 8 deltagere. Gruppeforløbet er en optimal mulighed for at udvikle sig i relation med andre, i samme situation som en selv. Gruppen giver god støtte og opbakning så man ikke er alene om processen.

Priser og kontakt

  • Individuelle samtaler 750 inkl. moms.
  • Gruppeforløb (i alt 6 sessioner og 8 personer) 2750 inkl. moms pr. person.

Kontakt eller læs mere om Martin Jensby, gruppeforløb og individuelle samtaler på www.Jensbyhus.dk.

Foredrag

“Hvis det er vigtigt nok” er et super interessant foredrag om vægttab til dig der kæmper med vægten. Omdrejningspunktet i foredraget er Trinmodellen, der på imponerende vis kan give netop de perspektiver på vægttab der er behov for, for at nå i mål med drømmen om en sundere og (måske) slankere tilværelse.

Læs Martins bog om vægttab

“Når du er klar til forandring” er en bog om vægttab. Men selvom bogen handler om vægttab, handler den ikke ret meget om hverken kost eller motion. Den indeholder derfor heller ingen kostplaner eller individuelle træningsskemaer.

Bogen handler mere om at finde ud af hvor vægttabsproblemet egentligt befinder sig. Og herefter handler det om at løse problemet, på det rigtige sted og med den rigtige timing.

Omdrejningspunktet i bogen er Trinmodellen, der på imponerende vis kan give netop de perspektiver på vægttab der er behov for, for at nå i mål med drømmen om en sundere og (måske) slankere tilværelse. Trinmodellen sikrer, at vi undgår misforståelser i vores forandringsproces. Modellen hjælper os med at finde ud af, hvad vores udfordring faktisk handler om. Når vi ved hvad det egentligt handler om, kan vi også få løst vægttabsproblemet ordentligt.

Bogen kommer ikke med løftede pegefingre, men bidrager med en kærlig hjælp til at lede efter hvad problemet egentligt er. Bogen giver nogle ret gode perspektiver på den udfordring det er at tabe sig og vedligeholde vægttabet.

God læselyst

Du kan købe bog og e-bog der hvor du plejer at handle bøger.

Book tid