CV Benedicte de la Cour

Benedicte er Life & Business Coach og i gang med at specialisere sig som skygge og intuitiv coach.

Et coachingforløb er til dig, der ønsker personlig og/eller faglig udvikling, og som ganske enkelt ønsker at være den bedste udgave af dig selv. Med Benedicte som coach får du hjælp til at stille skarpt på dit potentiale, dine forhindringer og støtte til at komme i mål.

Benedictes uddannelse og erhvervserfaring

Benedicte er certificeret Life & Business Coach fra Manning Inspire i 2020, og i gang med sin videreuddannelse som Mastercoach med speciale i blandt andet facilitering, skyggearbejde og intuition.

Benedicte blev student i 1998, og har siden studeret på Hotel- og Restaurantskolen samt Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Derudover har hun 10 års erhvervserfaring fra rejsebranchen som både rejsekonsulent, key account manager og marketingansvarlig. Desuden har hun arbejdet som kommunikationsmedarbejder i 5 år hos en nødhjælpsorganisation og på et bureau.

Privat er hun mor til en søn i børnehavealderen, en ivrig læser af både fag- og skønlitteratur og lidt af en globetrotter med forkærlighed for vandreture i Nepals bjerge og ranchophold i USA.

Benedicte kan kontaktes direkte på telefon 28591009 eller info@vesterport-fysioterapi.dk

Book tid