Home test2019-11-20T21:25:25+00:00

Vesterport Fysioterapi

Online Booking

Velkommen til Vesterport Fysioterapi

Hvis kroppen gør ondt eller er blevet svag efter en skade, så gælder om at søge erfaren, professionel hjælp!

I Vesterport Fysioterapi har vi et fast koncept, når vi hjælper dig. På den måde kan du være sikker på at få tilbudt det optimale behandlingsforløb og samtidig hele tiden være klar over, hvor du befinder dig i forløbet.

Uanset om man f.eks.  har hold i ryggen, en idrætsskade eller følger efter en operation, så gælder det om at komme af med smerterne så hurtigt som muligt.

Vi kan hjælpe dig med manuel behandling af muskler, sener og led via bløddelsbehandling, mobiliseringer og manipulationer, men vi anvender også laser, akupunktur og meget andet.

Sideløbende med smertebehandlingen er det vigtigt at påbegynde et træningsforløb, så du kan komme tilbage til fuld styrke igen – og gerne stærkere end før skaden!

Træningen kan foregå som individuel træning eller holdtræning med en fysioterapeut, men vi kan også hjælpe med at lave et program, du kan udføre hjemme eller i dit fitnesscenter.

Vi har som mål, at du skal være smertefri og stærkere end før din skade, når dit forløb afsluttes. Og kan vi inspirere dig til en sundere livsstil generelt, så er det klart en bonus!

Vesterport Fysioterapi – Klinikken

Vesterport Fysioterapi er efterfølgeren til Skolevej Fysioterapi i Randers, som desværre brændte i begyndelsen af 2019. De nye lokaler er beliggende ved den tidligere Randers Godsbanegård ved Vesterport i Randers C og moderniseret løbende i forbindelse med indflytningen i 2019.

Klinikken rummer fire indbydende og aflukkede behandlingsrum, fitness rum med vægte, kettlebells, maskiner til kredsløbstræning osv., to gode omklædningsrum med toilet og mulighed for at låse værdier inde i et skab samt en reception og en garderobe med ekstra toilet.

På rampen ved klinikkens bagside er der niveaufri adgang, hvis du bruger kørestol eller rollator. Der er mulighed for at bakke en handicapbus eller -bil helt op til døren.

Der er busforbindelser (10, 11) og togforbindelser lige uden for døren, samt gratis, reserveret parkering, inkl. handicap parkering, ved rampen på klinikkens bagside. Ud mod Jernbanegade, på klinikkens forside, er der gratis parkering på kommunens areal.

Mød vores fysioterapeuter

Fysioterapeut Elly Larsen

Elly har været praktiserende fysioterapeut med egen klinik i over 32 år og er derfor en af byens mest erfarne fysioterapeuter.

Ellys faglige interesser ligger indenfor de psykosomatiske problemstillinger og smertebehandling.

Fysioterapeut Christian Hagensen

Christian har med mere end 14 år på klinik og mange år som fysioterapeut for idrætsudøvere på eliteplan en bred erfaring indenfor de fleste problemstillinger i fysioterapeutisk praksis.

Han har efteruddannelseseksamen i idrætsfysioterapi og muskuloskeletal fysioterapi og specialiserer sig desuden i ultralydsscanning.

Fysioterapeut XXX

Iti doles ni quam aut acimetum qui nia ea es vent et officabore sam et et doluptatet voluptiaeste nullabo. Ut esendia volo quo velenim endio. Catibus inum dunt quia verumqui doluptas volupistis doluptiant volupta tempedi cidendi ne consequis accatque eum essimusdae sequam que nos sunti bernam rercid que remque

Åbningstider:

Mandag – torsdag:
7.30 – 17.30
Fredag:
7.30 – 14.00

Telefon: 86 40 36 86

Ydelser

Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi

Nyheder

Corona/Covid-19

Information ang. corona/covid-19!
Efter nyt notat fra sundhedsstyrelsen vedrørende fysioterapi, åbner Vesterport Fysioterapi stille og roligt op igen.
Vi følger fortsat Regeringens og Sundhedsstyrelsens seneste opdateringer og anbefalinger, og vi overholder sundhedsstyrelsens hygiejneregler.