Vesterport Fysioterapi

Behandlingsforløb

Hvis kroppen gør ondt eller er blevet svag efter en skade, så gælder om at søge erfaren, professionel hjælp!

I Vesterport Fysioterapi har vi et fast koncept, når vi hjælper dig. På den måde kan du være sikker på at få tilbudt det optimale behandlingsforløb og samtidig hele tiden være klar over, hvor du befinder dig i forløbet.

Uanset om man f.eks.  har hold i ryggen, en idrætsskade eller følger efter en operation, så gælder det om at komme af med smerterne så hurtigt som muligt.

Vi kan hjælpe dig med manuel behandling af muskler, sener og led via bløddelsbehandling, mobiliseringer og manipulationer, men vi anvender også laser, akupunktur og meget andet.

Sideløbende med smertebehandlingen er det vigtigt at påbegynde et træningsforløb, så du kan komme tilbage til fuld styrke igen – og gerne stærkere end før skaden!

Træningen kan foregå som individuel træning eller holdtræning med en fysioterapeut, men vi kan også hjælpe med at lave et program, du kan udføre hjemme eller i dit fitnesscenter.

Vi har som mål, at du skal være smertefri og stærkere end før din skade, når dit forløb afsluttes. Og kan vi inspirere dig til en sundere livsstil generelt, så er det klart en bonus!