Vesterport Fysioterapi

Vores fysioterapeuter

Christian Hagensen

CV

Christian har med flere end 18 år på klinik og mange år som fysioterapeut for idrætsudøvere på eliteplan en bred erfaring indenfor de fleste problemstillinger i fysioterapeutisk praksis.

Han har efteruddannelseseksamen i idrætsfysioterapi og muskuloskeletal fysioterapi og specialiserer sig desuden i ultralydsscanning.

Mail: info@vesterport-fysioterapi.dk

Henrik Platz

CV

Henrik har arbejdet på klinik i flere end 22 år og har blandt andet efteruddannelse i idrætsfysioterapi, manuelle behandlingsteknikker, osteopati og eksamen i videnskabsbaseret akupunktur.

Henrik har arbejdet meget med idrætsudøvere på eliteplan og er derudover uddannet crossfit instruktør og yoga instruktør.

Mail: hp@vesterport-fysioterapi.dk

Elly Larsen

CV

Elly har været praktiserende fysioterapeut med egen klinik i over 35 år og er derfor en af byens mest erfarne fysioterapeuter.

Ellys faglige interesser ligger indenfor de psykosomatiske problemstillinger og smertebehandling.

Mail: info@vesterport-fysioterapi.dk

Merethe Sigvardsen

CV

Merethe er uddannet autoriseret fysioterapeut fra UCN i 2009.
Hun har en bred klinisk erfaring både fra kommunalt regi og fra privat klinik.
Merethe har taget efteruddannelse indenfor flere forskellige behandlingsteknikker og har taget eksamen i Medicinsk Akupunktur og er dermed godkendt RAB-behandler til akupunktur.
Derudover er hun også certificeret FysioPilates og FysioFlow instruktør.

Mail: ms@vesterport-fysioterapi.dk

Christine Ginnerup

CV

Christine Ginnerup er autoriseret fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Aarhus, 2003. Christine har efteruddannelseseksamen i idrætsfysioterapi og blev i 2019 godkendt som certificeret kliniker i muskuloskeletal fysioterapi.

Med 9 år på Idrætsklinikken i Aarhus, mere end 14 år som privat praktiserende samt 5 år som klinisk underviser har Christine en bred erfaring indenfor udredning, behandling og træning.

Særlig ekspertise:

• Hofte-, knæ- og fodproblematikker

• Idrætsskader

Mail: cg@vesterport-fysioterapi.dk