Vesterport Fysioterapi

Vores fysioterapeuter

Christian Hagensen

CV

Christian har med mere end 14 år på klinik og mange år som fysioterapeut for idrætsudøvere på eliteplan en bred erfaring indenfor de fleste problemstillinger i fysioterapeutisk praksis.

Han har efteruddannelseseksamen i idrætsfysioterapi og muskuloskeletal fysioterapi og specialiserer sig desuden i ultralydsscanning.

Henrik Platz

CV

Henrik har arbejdet på klinik i mere end 20 år og har blandt andet efteruddannelse i idrætsfysioterapi, manuelle behandlingsteknikker, osteopati og eksamen i videnskabsbaseret akupunktur.

Henrik har arbejdet meget med idrætsudøvere på eliteplan og er derudover uddannet crossfit instruktør og yoga instruktør.

Elly Larsen

CV

Elly har været praktiserende fysioterapeut med egen klinik i over 32 år og er derfor en af byens mest erfarne fysioterapeuter.

Ellys faglige interesser ligger indenfor de psykosomatiske problemstillinger og smertebehandling.

Jakob

CV

Jakob er autoriseret fysioterapeut fra UCN Aalborg i juni 2020.
Jakob har arbejdet med den talentfulde ungdom i AaB fodbold i to år og har samtidig opstartet efteruddannelse indenfor sportsfysioterapi.
Jakob har foruden interesse i den brede del af bevægeapparatet og sportsfysioterpi, også en særlig interesse indenfor det neurologiske speciale og rehabilitering efter hjerneskade.

Jakob står for klinikkens hjemmebehandlinger.